Φόρτωση...

Η εταιρία μας

Η εταιρία Unident-Κατσικανδαράκης ιδρύθηκε το 1980 και από τότε δραστηριοποιείται στην εμπορία οδοντιατρικών και οδοντοτεχνικών υλικών και εργαλείων, καθώς επίσης και σε εξειδικευμένα είδη στοματικής υγειινής.

Με συνέπεια και σεβασμό προς την οδοντιατρική επιστήμη και κοινότητα η εταιρία μας όλα αυτά τα χρόνια στηρίχτηκε σε τρεις βασικούς άξονες: Γνώση-Εξυπηρέτηση-Εμπιστοσύνη

Με βαθιά πίστη σε αυτές τις αρχές έχουμε μια 30ετή παρουσία και εμπειρία στο κομμάτι των οδοντιατρικών ειδών στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Με έδρα μας τον Βόλο και νέο υποκατάστημα στη Λάρισα μπορούμε και καλύπτουμε άμμεσα όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου οδοντιατρίου, έχοντας συνεργασίες με τις μεγάλες εταιρίες του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδος, καθώς και με αποκλειστικές εισαγωγές από το εξωτερικό πετυχαίνοντας έτσι παρακαταθήκη που αγγίζει το 90% των οδοντιατρικών και οδοντοτεχνικών υλικών και εργαλείων.

Η εταιρία μας διαθέτει ένα άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και το δίκτυο επισκέψεων και πωλήσεων μας καλύπτει την ευρύτερη περιοχή. Τώρα με το νέο μας Ηλεκτρονικό Κατάστημα προσδοκούμε για περαιτέρω συνεργασίες.

Με γνώμονα πάντα τις ανάγκες των συνεργατών-πελατών μας συνεχίζουμε το έργο μας πιστεύοντας πως με αξιόπιστα, επώνυμα και ανταγωνιστικά υλικά στις καλύτερες δυνατές τιμές, παρακολουθόντας συνέχεια τις εξελίξεις του κλάδου και της αγοράς, μπορούμε να εργαζόμαστε στο παρών και να οραματιζόμαστε για καλύτερο μέλλον.

 

Με εκτίμηση

Κατσικανδαράκης Στυλ.