Φόρτωση...

Τρόποι πληρωμής

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας, που έχετε ήδη καταχωρήσει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς, χρησιμοποιώντας τον αριθμό της παραγγελίας σας ως αιτιολογία καταθέτη.

Δικαιούχος: ΑΦΟΙ ΚΑΤΣΙΚΑΝΔΑΡΑΚΗ Ο.Ε.

EUROBANK: 0026.0018.02.0200754428 

ΕΘΝΙΚΗ: 781/440383-59 

Είναι πολύ σημαντικό να σημειώσετε τον αριθμό παραγγελίας κατά την κατάθεση, ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα και καθυστερήσεις στον χρόνο παράδοσης. Φυλάξτε το καταθετήριο σε περίπτωση που χρειαστεί. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπόρειτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μόλις κάνετε την κατάθεση, ώστε να την βρούμε στο σύστημα και να σας αποστείλουμε την παραγγελίας σας άμεσα.

Πιστωτική Κάρτα μέσω τράπεζας EUROBANK

Δυνατότητα εξόφλησης μέσω του αξιόπιστου συστήματος ProxyPay της EUROBANK, με όλες τις πιστωτικές κάρτες Ελλάδας και Εξωτερικού VISA, MASTERCARD και EUROLINE.

Πιστωτική Κάρτα μέσω Paypal

Δυνατότητα εξόφλησης μέσω Paypal χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα. Το Paypal είναι ίσως ο δημοφιλέστερος και ασφαλέστερος τρόπος πληρωμής που χρησιμοποιήται σε όλον τον κόσμο και ιδικότερα για διεθνείς συναλλαγές.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ PAYPAL ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ !!

Αντικαταβολή Μετρητοίς

Δυνατότητα εξόφλησης με την παραλαβή της παραγγελίας σας με αντικαταβολή μετρητοίς στην εταιρεία Courier. Η μέγιστη αξία αντικαταβολής μετρητοίς δεν πρέπει να ξεπερνά τα 2.000€, σύμφωνα με την πολιτική της courier. Για την αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 3,25 €.